Социални Мрежи

Плащай поръчките си с NewPay!

23 септември 2021
Плащай поръчките си с NewPay!

Плащай поръчките си с NewPay!

 

В aksesoari.info винаги сме се стремили не просто да ви предлагаме качествени продукти на отлични цени, но и да ви предоставим цялостно обслужване и преживяване, което да ви остави удовлетворени и сигурни, че сте направили правилния избор, като сте избрали да пазарувате при нас!

Затова решихме да ви предложим още един начин, по който да можете да заплащате покупките си при нас, за да разполагате с още по-богата палитра на методи на плащане и винаги да откривате това, от което имате нужда в момента.

NewPay е „Buy now, pay later“ алтернативен метод за финансиране и плащане в онлайн магазини и е пионер в този вид разплащания за българския пазар. Самият модел „Вземи сега, плати по-късно“ е широко разпространен в Западна Европа, САЩ и Австралия и набира все по-голяма скорост по целия свят.

 

Как да ползвате NewPay?

За да плащане с NewPay трябва да имате акаунт, който можете да направите за минути на newpay.bg. Ако предпочитате, можете да го направите и чак след като сте избрали продуктите си и изберете начин на плащане NewPay на чекаута ни.

Регистрацията отнема няколко минути, след които вече ще разполагате с до 400 лв. лимит, с който можете да плащате отложено. Това означава, че можете да платите всяка своя поръчка на момента с NewPay и да я получите, след което имате 15 дни да върнете сумата без всякакви лихви или оскъпяване!

 

Защо да плащате с NewPay?

  • Регистрацията става буквално за минути
  • Необходимо е само еднократно одобрение за револвиращ лимит, който ползвате когато искате, без да плащате такси за поддръжка или обслужване (продукт NewPay I Отложен)
  • Плащате с няколко клика, без да имате нужда от карта
  • Получавате покупките си и имате възможност да се убедите в качеството им, преди да платите
  • Няма минимална сума, за която да използвате NewPay, така че можете да плащате отложено дори за по-малки покупки

 

Благодарим ви, че сте наши клиенти!

Сподели: